WORKSHOPS

&

PRESENTATIES

WORKSHOPS

&

PRESENTATIES

WORKSHOPS

&

PRESENTATIES

Geluk
werkt

Workshop (werk)geluk
Duur: 1,5 of 2,5 uur

Lot en Merijn nemen de deelnemers mee in de wetenschap achter geluk, combineren dat met liedjes, interactieve speloefeningen en verhalen zodat niet alleen het cognitieve maar ook het emotionele deel van het brein wordt aangesproken. De deelnemers  krijgen concrete handvatten om het geluk zowel op de werkvloer als thuis te vergroten. 

Geluk
maakt geluid

Presentatie/optreden geluk
Duur: 30 tot 60 minuten

Als Lot en Merijn op een podium staan gebeurt er iets bijzonders. De combinatie van wetenschap, muziek en verhalen zorgt voor een dynamische presentatie die van begin tot eind boeiend blijft. De vriendschap en de lol van de  twee mannen werkt aanstekelijk. Er ontstaan momenten van loslaten, contact, kennis en inzicht. Lot en Merijn brengen verbinding, ontspanning en het besef dat we allemaal gewoon mens zijn, dat het leven goed is zoals het is. Aan het eind van de presentatie gaat iedereen met concrete handvatten naar huis over hoe je een gelukkiger leven kunt leiden. 

Geluk
à la carte

Intermezzo’s
Duur: 5 tot 15 minuten per intermezzo

Tussen de gangen van een diner, presentaties of workshops door een speelse afwisseling nodig?
Lot en Merijn verzorgen intermezzo’s over geluk. Door het zorgvuldig gebruik van kennis, humor, muziek en beweging zijn de korte presentaties niet alleen leuk en ontspannen maar ook leerzaam en nuttig. 
De luisteraars kunnen hierna weer met een fris en blij gevoel verder.

Geluk
begint al vroeg

Train de trainer workshop: geluk in het basisonderwijs
Duur: 1,5 – 2,5 uur

Lot en Merijn ontwikkelden een les over geluk waar leraren meteen mee aan de slag kunnen. In de workshop lopen zij samen met de deelnemers door het lesmateriaal. De oefeningen worden uitgevoerd zodat de deelnemers het effect ervan direct kunnen ervaren. De deelnemers worden geïnspireerd om de lessen op hun eigen manier te geven. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen.